Пласидо Доминго отхвърли обвиненията в сексуален тормоз, съобщава испанския вестник

...
 Пласидо Доминго отхвърли обвиненията в сексуален тормоз, съобщава испанския вестник
Коментари Харесай

Пласидо Доминго отхвърли обвиненията в сексуален тормоз

 Пласидо Доминго отхвърли обвиняванията в полов тормоз, оповестява испанския вестник АВС. Пред изданието той декларира, че „ в никакъв случай не се е държал като преследвач, нападателно и непочтено ”, съобщи БГНЕС.
Скандалът към 78-годишния Доминго се разгоря през август. Девет дами насочиха обвинявания за полов тормоз. Те се оплакаха, че в продължение на 30 години Доминго се е държал неподобаващо в гримьорните и се е опитвал да ги целуне. По-късно още 11 дами излязоха с сходни обвинявания.
Пласидо Доминго съобщи, че последните 3 месеца са били извънредно тежки за него.
„ Много от тези, които са общували с мен, знаят, че в никакъв случай не съм се държал като преследвач, нападателно и непочтено ”, сподели артистът.
Той отхвърли всички обвинявания и акцентира, че в никакъв случай на никого не е обещавал роля или сполучлива кариера и на никого не е попречил да построи такава.
Служебната корист на поста шеф на операта в Лос Анджелис и Вашингтон е изключена, защото всички решения за разпределянето на функциите се вземат групово от трима или петима индивида.
Решението му да напусне поста общоприет шеф на операта в Лос Анджелис е било подбудено от желанието да не подлага сътрудниците си на напън от страна на пресата.
Певецът изрази мнение, че измененията в манталитета са довели до това дейностите, които преди са считани за демонстрация на галантност, през днешния ден да се възприемат по напълно друг метод.
В понеделник Пласидо Доминго ще пее във Валенсия, а на 15 декември в Милано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР